Col·lectius de cuina

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 88 resultats.
  • Els Roures

    Restaurants Pirineus

    Els Roures ofereix una cuina tradicional del Berguedà. Emplaçat en un entorn natural idíl·lic, envoltat de boscos, està especialitzat en guisats i carns de caça a la brasa. És recomanable anar-hi a la tardor, quan els bolets acompanyen moltes de les seves propostes culinàries.

  • Can Vinyers

    Restaurants Costa Barcelona

    La calidesa de les gruixudes parets de roca sota la protecció de les bigues de fusta dóna caliu a una masia que avui dia acull el Restaurant Can Vinyers, a Matadepera. El jove xef Edgar González està al capdavant d’una cuina basada en productes de primera qualitat i que, mostrant jocs de sabors i textures, redefineix la cuina de sempre.

  • Can Major

    Restaurants Costa Barcelona

    Negoci ubicat a Montmeló què a l'actualitat porten les filles dels fundadors, les quals ens regalen aquesta frase: La cuina és la sensibilitat de percebre l'entorn que ens ha vist crèixer. I aquesta és la filosofia del seu restaurant, apostant per la cuina d'autor, de temporada, Km 0 i Slow food. Elaboren un menú de migdia i disposen d'una extensa carta de vins. També organitzen qualsevol tipus de celebració i disposen de servei de càtering. Aquest establiment és troba a prop del Circuit de Montmeló.

  • Cal Carter Perich

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Aquest restaurant, situat al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac, ofereix una bona cuina tradicional i de mercat elaborada amb productes autòctons i de temporada.

  • Picnic

    Restaurants Costa Barcelona

    Situat al passeig marítim, amb la platja a tocar i vistes a la Punta de Sitges, el restaurant Picnic és el lloc ideal per gaudir de la cuina marinera com una paella, un arròs, peix o qualsevol de les seves especialitats: els farcellets de llagostins cruixents, les sardines a la brasa, l'arròs de porc ibèric amb ceps i trompetes de la mort o les carxofes en tempura. Elaboren carta, menú i menú per a nens, i també plats per a celíacs. Ofereixen una carta de vins de la comarca i disposen d'espais versàtils per a tot tipus d'esdeveniments, així com d'una gran terrassa.

  • Mas Roquer

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a Vilanova i la Geltrú, al càmping de primera categoria Vilanova Park, aquest establiment és una masia envoltada de jardins ideal per anar amb nens que disposa de menjador interior i de salons privats per a diverses celebracions. Elaboren cuina de mercat i de temporada i disposen de plats sense gluten i per a vegetarians que ofereixen en un menú diari de dilluns a divendres i a un altre pels caps de setmana.

  • Les Marines

    Restaurants Costa Barcelona

    Les Marines, a primera línia de platja a Gavà Mar, és un gran restaurant, ideal per a celebracions de grup, que ofereix una carta basada en productes de temporada i un menú degustació de quatre plats. L’establiment disposa d’un espai de tres hectàrees envoltat de pins al costat de la platja, on és possible organitzar festes temàtiques a gust del consumidor.

  • Genito Ibèrics i Vins

    Restaurants Costa Barcelona

    Genito Ibèrics és un negoci de tota la vida ubicat a un local del Torrent de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú ampli, familiar, modern i funcional dedicat majoritàriament a les tapes, tot i que també es pot gaudir d'una cuina de proximitat. Algunes de les seves especialitats són les patates braves, els calamars sevillans i la gamba de Vilanova.

  • Cal Ticus

    Restaurants Costa Barcelona

    Cal Ticus és un restaurant on tastar els productes autòctons i una gastronomia que mostra la innovació i l'evolució de la cuina tradicional de la zona. Aposta per les matèries primeres de temporada i de proximitat, així com per submergir-se en el món dels vins i caves de la comarca.

  • Robert de Nola

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant de Pep Riu practica una cuina de reinterpretació de les receptes tradicionals. La seva carta mostra una gastronomia arrelada al seu entorn, que va des de plats del dia a més d’una trentena de receptes estables. Ofereix menús que prenen com a base els espinacs, els carbassons i altres productes frescos de la terra, acompanyats d’una carta de vins completa i en un menjador amb uns finestrals espectaculars.

S'estan mostrant 1 - 10 de 88 resultats.