Col·lectius de cuina
-
Ospi
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Ospi, l'Òscar Piedra elabora unes tapes que, seguint la base de la tradició de sempre, es preparen amb una presentació molt més original per demostrar que el disseny també pot arribar a aquests petits plats. A més d’aquestes singulars tapes, també hi ha servei de menú diari, esmorzars i sopars. Per a qui vulgui gaudir d’un ventall més ampli de receptes, hi ha l’espai del restaurant, amb capacitat per a unes quaranta persones. La decoració és moderna i elegant, molt més formal que a la cafeteria. Els plats són el resultat de l’estudi de la cuina tradicional sempre sota la imaginació del xef.
-
Masia Restaurant el Bellver
Restaurants Paisatges Barcelonadesprés d’un projecte de recuperació de la Diputació de Barcelona, aquesta masia del segle XIII, esdevingué un restaurant situat al bell mig del pla de la Calma, al Montseny. És un lloc al qual s’ha d’anar per gaudir d’un dia a la natura passejant pel parc natural i acabar amb un bon àpat a taula. La cuina que practiquen és creativa i podem trobar un menú a preu fix.
-
Mas El Coll
Restaurants Paisatges BarcelonaEl Mas El Coll és un establiment rústic que ofereix una cuina tradicional senzilla però eficaç, especialitzada en productes a la brasa. És conegut pels entrecots, cuits sobre brases de pedra volcànica.
-
Mas de la Sala
Restaurants Paisatges BarcelonaEl principi de la cuina del restaurant Mas de la Sala és la varietat, tot això elaborat amb productes de temporada i donant prioritat als de la zona: xai i botifarra de Cabrianes, ous de Sallent, verdures fresques de l'hort, etc. Els productes que entren a la cuina del restaurant es tracten amb molt d'amor.
-
Mas Albereda
Restaurants Paisatges BarcelonaAl capdavant de la cuina del Mas Albereda hi ha el xef Nando Jubany, que ofereix unes receptes d’autor molt elaborades, basades en la cuina de mercat i els productes de cada temporada. Tot i que els plats es presenten de manera original seguint les pautes que marca la nova cuina, les racions són ben abundants. Set segles d’història s’amaguen als murs de l’hotel i restaurant.
-
Mare Nostrum
Restaurants Costa BarcelonaUbicat a la primera planta de l'hotel Ciutat de Tarragona, la seva oferta gastronòmica es una cuina mediterrània i de productes autòctons de temporada especialment seleccionats per oferir la màxima qualitat en la seva elaboració. La carta és avantguardista amb una base tradicional plena d'aromes, també elaboren diferents tipus de menú i un menú pels més petits i tot això en un ambient acolidor, elegant i modern. A la carta de vins disposen de més de 10 D.O. per a un perfecte maridatge.
-
Major Trentasis
Restaurants Costa BarcelonaMajor Trentasis, o Major36, és un restaurant familiar ubicat a la costa de Barcelona, a Gavà, que es caracteritza no només per la seva cuina, sinò també perquè és un local molt acollidor de només deu taules, motiu pel qual és important reservar. La seva proposta gastronòmica és una cuina de mercat i de temporada basada en una cuina mediterrània amb pinzellades de modernitat. Elaboren un menú que ofereixen a migdia i els plats de la carta es serveixen a les nits.
-
L’Estanyol
Restaurants Paisatges BarcelonaL’Estanyol ofereix la possibilitat de gaudir de racions petites de plats elaborats amb productes de la terra i presentats de manera original. És l’anomenada ‘carta gastrobar’, que permet d’acompanyar-se amb una gran selecció de vins, ginebres i digestius. Disposa d’una terrassa per l’estiu amb unes vistes excepcionals al Montseny.
-
Los Vikingos
Restaurants Costa BarcelonaUn dels carrers més emblemàtics de Sitges acull, des dels anys seixanta del segle passat, un dels locals més peculiars de la vila, Los Vikingos. L'establiment, amb salons interiors i terrasses que a l’estiu són l’ànima del restaurant, proposa una cuina internacional i de mercat en què destaquen amanides imaginatives, pastes i pizzes de tota mena, peix fresc i carns fetes a la brasa de carbó.
-
Les Voltes de Sant Sebastià
Restaurants Paisatges BarcelonaLes Voltes de Sant Sebastià és un petit establiment situat a Moià, molt a prop de Barcelona, en una casa situada a l’antiga via romana de Vic a Manresa. Ofereix els productes del seu entorn, ecològics, naturals i de qualitat, i una cuina de mercat, amb gastronomia d'alta qualitat, productes exquisits i tot en un ambient tranquil i acollidor.