Hispània

El restaurant de les germanes Lolita i Paquita Rexach, a Arenys de Mar, és un referent en la història de la cuina catalana tradicional. Va començar el 1952, quan els seus pares van comprar el local on hi havia el garatge Hispània, del qual en van conservar el nom. Actualment, als fogons s'hi troba la quarta generació de la família, en Raimon Braun Rexach, fill de la Paquita.La carta, que va arribar a tenir una estrella Michelin i compta amb dos Soles Repsol, es prepara amb productes de mercat i de temporada. Manté una sèrie de plats que s'han elaborat des de sempre, que es cuinen amb tot el sabor de la tradició i que han passat d'avis a fills fins als nostres dies.
Preu mitjà
Alt
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcacotxes
Aparcament
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier
Terrassa

Al mapa