Sport

In den Bezirken Barcelonas ist es nicht schwer, sportlichen Betätigungen aller Art in hochwertigen Anlagen oder unter freiem Himmel nachzugehen. Entdecken Sie eine breite Palette an Angeboten, um Sport und Tourismus unter einen Hut zu bringen, und halten Sie ihren Körper mit allen möglichen Plänen fit.

Reiseideen

Lassen Sie sich unsere Ausflugspläne zum Sport nicht entgehen
<p>En BTT per la comarca del Penedès</p>

Posa a punt la teva bicicleta de muntanya o de gravel, agafa el casc i  el bidó d’aigua, i llençat a l’aventura. Gaudeix, sol o acompanyat, d’algunes de les millors rutes de la província de Barcelona, descobreix el Penedès, la famosa ruta Cavalls del Vent, o un recorregut que et farà passar tant per mar com per muntanya. Estàs preparat?

<p>Massís de Montserrat</p>

Prepara’t per gaudir del ciclisme de carretera de la mateixa manera que ho fan els professionals. Les tres primeres etapes de La Vuelta 23 van passar per algunes de les zones més espectaculars de les nostres comarques per mostrar al món que Barcelona és un autèntic territori ciclista. D’aquesta manera, si ets amant del ciclisme de carretera, t’animem a descobrir aquests fantàstics recorreguts, dels que podràs gaudir al màxim, sempre que vagis ben preparat i equipat. 

<p>Cicloturistes al Penedès</p>

Són molts els aficionats al ciclisme de carretera que entre setmana o el cap de setmana s’ajunten amb altres apassionats de la bicicleta a la recerca de noves rutes per gaudir de valent. A les comarques de Barcelona hi ha un ampli ventall d'itineraris que ben segur no et deixaran indiferent i podràs conèixer indrets que ni sabies que existien.

Zeige 4 - 6 von 10 Ergebnissen.

Wandern

Entdecken Sie die magischsten Orte in den Bezirken von Barcelona

Cicloturisme

Les millors rutes per fer en BTT, carretera i en família

Reiseführer und karten

Planen Sie Ihren Besuch

Entdecken Sie Costa Barcelona

Das Meer ist der Anfang des Landes

Finden Sie alle Ressourcen

Wassersport und Radtourismus

Die Nautikstation von Vilanova i la Geltrú und der Radtourismus sind eine gute Kombination, überzeugen Sie sich selbst!
 
 

 

  

Wassersport und Radtourismus

Die Nautikstation von Vilanova i la Geltrú und der Radtourismus sind eine gute Kombination, überzeugen Sie sich selbst!