El Racó d'en Tomàs

El Racó d’en Tomàs és un d’aquells restaurants que cal descobrir, amb una carta de plats de temporada cuinats de manera imaginativa. Destaquen l’emulsió de faves a la catalana amb cruixent de botifarra negra, el medalló de foie amb cebes perla caramel·litzades amb garnatxa blanca, el carpaccio de mero en oli macerat de llavors de gira-sol, el rap al vapor de sidra asturiana amb suc de faves o l’steak tartar, que preparen davant del comensal sota la supervisió de la maître Montserrat Morales. De postres es recomanen els bunyols de xocolata d’origen únic o les peres al vi, gelat de vainilla i oli de canyella. La carta de vins és molt interessant, atès que el propietari d’aquest deliciós racó, Tomàs Cuadrado, ha quedat finalista en nombrosos concursos internacionals de sommeliers i compta amb tres-centes referències amb equilibrats maridatges entre plats i vins. L’establiment respon al seu nom en català, un petit i acollidor espai per a assaborir una gran cuina de mercat.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Servei de càtering

Al mapa