Escape room de l’aigua!

Escape room virtual Museu Aigües Cornellà de Llobregat
18/05/2020 - 31/12/2020 Cornellà de Llobregat

El Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat estrena el 18 de maig un Escape Room Virtual per celebrar el Dia Internacional dels Museus. Participeu i descobriu els secrets i alguns dels espais del Museu, així com l’aqüífer del Llobregat, una gran reserva d’aigua per Barcelona i l’àrea metropolitana.

Where?

Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat

Atrapats al Museu. Escape room de l’aigua.

El Museu de les Aigües us proposa una nova activitat virtual que us permetrà conèixer tots els espais i secrets del Museu i posarà a prova les vostres capacitats deductives. L’activitat és gratuïta, està pensada perquè puguin jugar grups de fins a 4 persones a través de videoconferència i l'edat recomanada per participar és a partir de 16 anys. L’estrena d’aquest escape room virtual s’emmarca en la celebració del Dia Internacional dels Museus del proper 18 de maig però l’activitat romandrà disponible les setmanes següents.

Podràs accedir a l'activitat en aquest enllaç: https://www.fundacioagbar.org/ca/museu/escape-room

 Web

Attachments

On the map

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LIST OF NEWSLETTERS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.