Vols publicar actes a l'Agenda?

L'Agenda de Barcelona és molt més és un servei de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per tal de promocionar les activitats turístiques dels ens públics i privats de les comarques de Barcelona. 

L'agenda publica festes tradicionals, fires, activitats culturals i a la natura, esdeveniments gastronòmics i esportius, i tota activitat dirigida a complementar l’experiència turística del visitant i turista. A l'agenda no es publicaran paquets turístics ni els serveis principals que s’integren en un paquet turístic, tal com l’allotjament, el servei de restauració o el transport.

Per publicar actes a l'Agenda cal omplir aquest formulari. Cal omplir totes les dades, afegir imatges (intentant que no siguin majors de 100kB  i a una mida de 700x350px) i tenir molta cura amb l'ortografia i la redacció. L'idioma de l'Agenda és el català. Hi ha actes traduïts a 6 idiomes, d'aquestes traduccions es fa càrrec la Gerència de Serveis de Turisme.

El fet d'omplir el formulari no implica obligatòriament que l'activitat es publiqui. La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona es reserva el dret de no publicar-les si les considera no adequades. 

Moltes gràcies per publicar activitats i propostes a l'Agenda de Barcelona és molt més

Qualsevol dubte podeu contactar amb la Unitat de Comunicació Turística a través de l'adreça webturisme@diba.cat
 

>>> Accedeix al formulari i introdueix els actes d'agenda <<<

 

Vols enviar-nos imatges?

Cessio d'imatges de territoris i empreses. Per gestionar la cessió de les imatges i els seus drets de territoris i empreses a la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, cal fer-ho a través d'aquest formulari. El formulari suporta arxius fins a 20MB, en el cas que les imatges siguin més grans, podeu adjuntar un link de descàrrega a Observacions.

>>> Accedeix al formulari de cessió d'imatges <<<