Culture et traditions
Idées de voyage
Si enyores el pa de debò, el que es feia amb mètodes artesanals, farines locals i pasta mare, t’hem de dir que encara en pots trobar a llocs com la comarca natural del Lluçanès. Una terra amb identitat pròpia, a mig camí entre la Plana de Vic i el Berguedà, on l'activitat pagesa és molt viva i on els aliments no es fabriquen: es fan. La ruta del pa i del blat forment t'encantarà tant si ets un foodie modern com un avi amb nostàlgia del passat.
Estàs preparat per viure una experiència única, d’aquelles que recordes tota la vida? Avui et fem una sèrie de propostes per si tens ganes de provar una cosa completament diferent, que de ben segur no et deixarà indiferent. Tant si ets atrevit i t’agraden les alçades com si prefereixes contemplar la bellesa natural des d’un lloc privilegiat, aquí trobaràs una sèrie d’aventures que cal viure, almenys, una vegada a la vida.
L’Anoia és una comarca que té una gran diversitat de productes autòctons: des dels llegums, com el cigronet de l’Alta Anoia; els cereals, com l’arròs paperer; la gustosa botifarra de Calaf, fins a la mel de mil flors o l’oli d’oliva. El ventall de productes que es cultiven i s’elaboren a la comarca és molt ric i divers i, en alguns casos, no gaire conegut. Descobreix l’essència de la gastronomia anoienca, fent un recorregut pels sabors més preuats.
Affichage des résultats 19 - 21 parmi 86.
Prochainement...
Affichage des résultats 1 - 6 parmi 50.
Guides et cartes
Modernisme
Museus i monuments
Fires i festes
Découvrez Paysages Barcelona
Trouvez toutes les ressources