Kultur und Traditionen
Reiseideen
El cava és conegut internacionalment i acostuma a presidir molts àpats i celebracions importants. Forma part de la nostra quotidianitat i és una de les begudes que sempre veus a taula, des que ets petit i et preguntes si aquelles bombolles que no et deixen tastar faran pessigolles a la boca. Però, has pensat mai com i per què es va començar a produir cava al Penedès? La història ens porta a Sant Sadurní d'Anoia, en uns moments dramàtics del segle XIX, quan la fil·loxera va acabar amb el 90% de les vinyes de tot Europa...
Saps d'on venen, com, qui i on es fan les coses que consumim diàriament? Com es produeix el fil de coure que ens porta l'electricitat a casa? Com arriba l'aigua fins a l'aixeta? D'on surt el ciment de casa teva? I la roba? I els espaguetis? 6 museus de les comarques de Barcelona t'ho expliquen i et descobreixen el perquè i el com de les coses més quotidianes. No tens curiositat?
El Bages és una terra lligada a les vinyes des del segle XVI, però, d’uns anys ençà, els vins que s’hi elaboren han aconseguit el segell de qualitat de la denominació d’origen Pla de Bages. La varietat autòctona de raïm de la comarca és la picapoll, que dona un vi blanc afruitat d’aroma fresca i d’una textura i una personalitat esplèndides, segons expliquen des de La Ruta del vi de la DO Pla de Bages.
Zeige 25 - 27 von 87 Ergebnissen.
Demnächst...
Zeige 1 - 6 von 50 Ergebnissen.
Reiseführer und karten
Modernismus
Museus i monuments
Fires i festes
Entdecken Die landschaften Barcelona
Finden Sie alle Ressourcen