Nits d'astronomia

Nits d'astronomia Museu dinosaures Fumanya
20/07/2019 - 31/08/2019 Fígols

Vine a experimentar el cosmos en família i descobreix que som pols d'estrella a través d'un simulador espacial. La millor proposta per les nits d'estiu!

Wo?

Centre d'interpretació Dinosaures Fumanya

Situat a 7Km del Museu de les Mines de Cercs -

Aquesta activitat és una experiència de descoberta del cosmos per a públic familiar. Un simulador espacial ens poortarà univers endins, per conèixer alguns objectes que resten ocults en la intimitat del cel profund. Seguidament el telescopi ens permetrà de fer-ne una observació directa.

Tot això sense deixar de banda la mitologia rica i diversa que s'amaga rere les constel.lacions. Us oferim una representació dramatitzada d'algunes de les seves històries... Perquè aquesta és una acivitat on ciència i mitologia es donen la mà.

Aquesta activitat es realitza els dissabtes 20 i 27 de juliol, 3, 17, 24 i 31 d'agost a les 21:30h.

L'activitat té una durata d'1 hora i 45 min per a adults i infants a partir de 7 anys.

Cal reservar al 938240336 - 938249025.

 Web

Angehängte Dateien

Auf der Karte

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.