El Misteri de la Casa Coll i Regàs

01/01/2019 - 31/12/2019 Mataro

Quin deu ser l’enigmàtic secret que ens amaga la casa Coll i Regàs? Vine a l'Escape Room i descobreix el que amaguen els seus. Sereu capaços de resoldre el misteri en el mínim temps possible? Vine i descobreix-lo!

Where?

Casa Coll i Regàs

Carrer d'Argentona, 55 -

El Misteri de la Casa Coll i Regàs és una activitat on experimentareu la diversió d’un Escape Room. Tot això, amb la particularitat de desenvolupar-se en un espai cultural i singular com és la casa modernista Coll i Regàs de Mataró, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

Durant l’activitat, els participants recorrereu diverses estances de la casa, mentre descobriu enigmes, i supereu reptes i proves amb un únic objectiu: Desxifrar aquest misteri que espera ser desvelat fa més de cent vint anys, i que només podreu fer treballant en equip, afinant els sentits i superant tots els reptes que se us presentin.

Informació a escaperoom@casacolliregas.cat o al 682156765

 Web

Attachments

On the map


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.