Traditional festivals, cultural activities, sports competitions and sightseeing tours in nature. If you want to get the most out of Barcelona's regions, check out our events calendar!

search
Itinerari Cada pedra al seu temps
27/09/2020 Cornellà de Llobregat

Itinerari Cada pedra al seu temps

Ruta per a tots els públics que recorre el centre històric de Cornellà de Llobregat  i que et permetrà entendre l'evolució de la ciutat. No t'ho perdis!

Passeig per l'entorn i tast de productes locals
19/09/2020 - 29/11/2020 Sant Fruitós de Bages

Passeig per l'entorn i tast de productes locals

Descobreix l'entorn del monestir de Món Sant Benet amb una passejada a peu que inclou l’elaboració d’una crema hidratant natural i un tast de productes locals. 

17/07/2020 - 31/12/2021 Sant Fruitós de Bages

Món Sant Benet reobre el 17 de juliol

A partir del 17 de juliol Món Sant Benet t'ofereix noves experiències amb propostes per a tots els gustos: joves, adults i famílies. Redescobreix Món Sant Benet!

Exposició Fresh Rice Barcelona
24/09/2020 - 10/10/2020 Barcelona

Exposició ''Fresh·RICE''

Emprant la pintura i l'escultura, aquesta exposició col·lectiva explora la intersecció entre l'íntim, el personal i el superficial.

Visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra
20/09/2020 Badalona

Visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra

Descobreix una joia del gòtic català com és aquest antic monestir jerònim fundat al s.XV i situat a la Vall de Betlem de Badalona. No et perdis aquesta visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

StreEat Vilanova i la Geltrú
17/09/2020 - 04/10/2020 Vilanova i la Geltrú

StreEat. Menja't els carrers

A la Ruta StreEat hi trobaràs 19 locals que oferiran tapes i menús exclusius. Una bona manera de tornar a gaudir de l'hostaleria.

A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.

Més propostes!

 

Res dura per sempre. Ens Retrobem al Berguedà

 
   
 
 

Ben aviat... #EnsRetrobemalBerguedà   Mira el vídeo!

 
 

El joc de la diversitat dels parcs

 
   
 
 

Juga en família des de casa per descobrir la diversitat patrimonial dels espais naturals que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i entendre així la necessitat de gestionar el territori.

 

 

 

Showing 1 - 2 of 10 results.