Remeiart

Remeiart a Santa Margarida i els Monjos
02/06/2017 - 18/06/2017 Santa Margarida i els Monjos

Dues setmanes d'activitats i tallers, on les herbes remeieres han sigut les protagonistes a Santa Margarida i els Monjos, culiminen aquest diumenge amb la Fira Remeiart al Castell de Penyafort.

Vine a Santa Margarida i els Monjos a gaudir de la Fira i les activitats del Remeiart!

Fins el 18 de juny podeu visitar els bars i restaurants de Santa Margarida i els Monjos adherits a Les Cuines i Tapes del Remeiart, i tastar una gran varietat de tapes i menús elaborats amb herbes remeieres.

El Remeiart culmina amb la Fira del diumenge 18 de juny al Castell De Penyafort, i que esdevé un punt de trobada de totes aquelles persones que treballen amb les herbes remeieres des de les vessants científiques, terapèutiques, gastronòmiques, artístiques, cosmètiques... Una jornada per adquirir els millors productes i participar dels tallers i activitats per a infants i adults relacionades amb les herbes remeieres.

Consulta l'ampli programa d'activitats i tallers a la pàgina web!

 

 Web

Documentos adjuntos

En el mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.