Desfolca't

Desfolca't a Calaf
28/06/2019 - 30/06/2019 Calaf

Torna el Desfolca't! Deixa't seduir per la millor música popular i tradicional. Gaudeix de concerts, música en directe a l'aire lliure, espectacles familiars... i no oblidis visitar el nucli antic de Calaf!

Considerat com una referència dins del calendari català dels festivals, el Desfolca't segueix treballant per acostar la música tradicional a totes les generacions. Des dels més petits fins els més grans, segur que a la seva programació hi trobes el teu concert. Hi destaca el folk, però també hi ha grups més experimentals que evolucionen de la música d'arrel a nous panorames sonors. Aprofita la cita per gaudir del nucli antic de Calaf!

Consulta tota la programació d'espectacles, concerts i activitats a la pàgina web!

 Web

Documents adjunts

Al mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.