Fira de la Mongeta

14/10/2018 Castellfollit del Boix

Les mongetes de Castellfollit del Boix van arribar fa prop de 300 anys, fruit d’un intercanvi amb Amèrica. Vine a tastar-les a la 1a Fira de la Mongeta!

La mongeta de Castellfollit del Boix, única i autòctona d’aquest municipi, s’ha adaptat al sòl de secà i al clima de la comarca fins a adquirir un caràcter propi que el converteix en únic.

Qui la tasta en diu que la seva textura és fina i equilibrada, una carícia pel paladar. Es consumeix amb botifarra a la brasa, amb cansalada, guisada amb ceba, amb bolets o amb truita. Gaudeix-la en família, amb amics o en solitari.

També hi trobaràs productes artesans i locals, tastos gastronòmics i música en directe. I pels més petits, activitats dirigides, demostracions in situ per veure com es batien les mongetes en l’antiguitat... i molt més. No t'ho perdis!

 

 

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.