La Vaquería

El nom no pot ser més adient, ja que aquest restaurant, tot un clàssic a Barcelona, ocupa l'espai d'una antiga vaqueria. Tant les escultures que hi ha al local com la fotografia del 1929 que penja d'una de les parets i mostra com eren els vells estables recorden aquesta primitiva funció. La carta està basada en la cuina internacional, sempre amb productes escollits i de bona qualitat. Ofereixen entrants amb especialitats com el foie en terrina, l'arròs o els ous de la casa, a més de nombroses amanides per començar. Entre les carns destaquen el filet de bou, preparat a la sal; el milfulls amb foie, fongs i salsa de Rioja; la degustació de filets en forma de medallons amb tres salses «La Vaquería»; el tàrtar; o l'hamburguesa. També hi ha peixos frescos, com el duet de carpaccios de salmó i bacallà, la suprema de turbot amb oli de romaní i cruixent de bacó o el tronc de lluç de palangre a la Donostia. Les postres, clàssiques, són tota una temptació. El tiramisú, el flamet, el pastís tatin o la mousse de xocolata són algunes de les seves propostes.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà

Al mapa