Reiseideen
El cava és conegut internacionalment i acostuma a presidir molts àpats i celebracions importants. Forma part de la nostra quotidianitat i és una de les begudes que sempre veus a taula, des que ets petit i et preguntes si aquelles bombolles que no et deixen tastar faran pessigolles a la boca. Però, has pensat mai com i per què es va començar a produir cava al Penedès? La història ens porta a Sant Sadurní d'Anoia, en uns moments dramàtics del segle XIX, quan la fil·loxera va acabar amb el 90% de les vinyes de tot Europa...
Vols veure com es cultiven les delicioses maduixes del Maresme? T'interessa conèixer el procés d'elaboració de la malvasia de Sitges? T'agradaria visitar un obrador d'embotits en plena acció o que un apicultor t'ensenyi les seves arnes? Et proposem un passeig gastronòmic per les comarques de Barcelona perquè puguis descobrir l'origen de tot el que menges.
El Bages és una terra lligada a les vinyes des del segle XVI, però, d’uns anys ençà, els vins que s’hi elaboren han aconseguit el segell de qualitat de la denominació d’origen Pla de Bages. La varietat autòctona de raïm de la comarca és la picapoll, que dona un vi blanc afruitat d’aroma fresca i d’una textura i una personalitat esplèndides, segons expliquen des de La Ruta del vi de la DO Pla de Bages.
Hi ha viatges que es fan amb els peus i d’altres, amb el cor. I després hi ha els que es fan amb el paladar. Quan un tast et transporta al passat, quan un aroma et desperta un record que creies que havies oblidat, saps que has trobat aquell racó del món que parla el teu llenguatge. Les rutes gastronòmiques del Lluçanès, el Garraf, el Penedès i Montserrat són així: un viatge per les arrels i pels sabors autèntics que ens connecten amb la terra, amb la gent i amb les tradicions que perduren. En aquest camí, el pa, la tòfona, el mató o la coca no són només aliments, sinó històries explicades amb cada mos. Prepara't per viure una aventura deliciosa, on el temps s’atura i la gana creix. A punt per fer un viatge deliciós?
La Cadira, La Bardera, El Circell, Sant Pau und Balcó del Penedès sind die Bezeichnungen der fünf Aussichtspunkte, welche die Miravinya-Route bilden. Auf dieser für den Ausflug mit dem Auto ausgelegten Route können Sie einen beträchtlichen Teil der Geografie des Alt Penedès kennen lernen, ebenso wie die Kultur und die Geschichte des Bezirks. Neben den Rebfeldern können Sie auch sehr interessante mittelalterliche Burgen, Papiermühlen, Kapellen, Klöster, vereinzelte Ortschaften und Naturräume erkunden.
Tauchen Sie ein in die Ölkultur der Bezirke Barcelonas und entdecken Sie, warum dieses flüssige Gold so viel mehr ist als nur eine Zutat in der Küche. Besuchen Sie Orte, an denen die Unverfälschtheit der Landschaft mit einer Jahrtausende alten Geschichte des Ölfruchtanbaus verflochten ist und Ihnen die ganze Tradition, den Geschmack und die Leidenschaft für das Öl zeigen können. Verpassen Sie diese Gelegenheit nicht, einmalige Erfahrungen zu erleben und eine Vielzahl von hochwertigen Ölen zu kosten, von denen jedes seinen eigenen Charakter hat und damit einzigartig ist.
Zeige 19 - 24 von 40 Ergebnissen.
Vins i cellers
Gastronomie
Demnächst...
Zeige 1 - 3 von 43 Ergebnissen.
Reiseführer und karten
Entdecken Die landschaften Barcelona
Finden Sie alle Ressourcen
Barcelona ist Weintourismus
Und das sagen sie, weil in den letzten Jahren zahlreiche Angebote entstanden sind, um die Landschaften der unterschiedlichen Ursprungsbezeichnungen zu erkunden und gleichzeitig die dort ausgebauten Weine zu verkosten. Interessante Antebote, die das Land mit der Welt der Reben verknüpfen. Möchten Sie sie kennenlernen?
Барселона — это энотуризм
А говорят они так потому, что в последние годы здесь начали проводиться многочисленные мероприятия, которые позволяют туристам открыть для себя пейзажи различных наименований по происхождению и продегустировать производящиеся в них вина. Эти интересные предложения помогают проследить связь между этим регионом и миром вина. Вы хотите узнать о них подробнее?
No se ha configurado ninguna vista a mostrar.