Gastronomie
Alles, was Sie über die Gastronomie in den Regionen Barcelonas wissen möchten
No sorprendrà ningú si, en parlar d'enoturisme a la província de Barcelona, mencionem la comarca de l'Alt Penedès. El Penedès és ben conegut en el món vitivinícola a escala internacional i segur que ja ho tenies marcat al teu itinerari. Però les vinyes i la història del vi a Barcelona no acaben allà, deixa'ns descobrir-te unes construccions molt especials i unes vinyes que miren al mar des dels vessants de les muntanyes.
Per què hi ha 7.000 hectàrees plantades de xarel·lo a la DO Penedès? Sens dubte, aquesta és una de les varietats autòctones amb més personalitat del panorama vitivinícola català. Coneguda com pansa blanca a la DO Alella, on també és una de les grans protagonistes, el xarel·lo és conegut principalment per ser un raïm excel·lent per la producció de vi blanc i de cava. Aquesta última és la principal raó d’aquestes 7.000 hectàrees de vinya xarel·lo al Penedès.
Zeige 46 - 48 von 50 Ergebnissen.
Kulinarische Aktivitäten
Zeige 1 - 3 von 31 Ergebnissen.