Gastronomie
Tot el que vols saber sobre gastronomia a les comarques de Barcelona
Situada entre la serralada prelitoral i la costa mediterrània, la Denominació d'Origen Penedès és una zona privilegiada per al conreu de la vinya i, de fet, és la que més producció té a tot Catalunya. La qualitat de la terra, la influència del sol i la brisa marina expliquen bona part de l'èxit d'uns vins i uns caves capaços de sorprendre als més sibarites. La regió també té el nombre més gran de cellers, i una variada oferta enoturística que també pots gaudir en família.
A més de l’oferta cultural i l’atractiu turístic, Montserrat destaca per l’àmplia producció d’aliments i begudes arrelats al massís. Et proposem una ruta gastronòmica per diferents indrets d’aquesta muntanya tan espiritual, que es troba al cor de Catalunya.
En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions.
Zeige 19 - 21 von 50 Ergebnissen.
Activitats gastronòmiques
Zeige 1 - 3 von 27 Ergebnissen.